De Chalet

Sfeervolle hoge luxe chalet (nieuw) op de Veluwe met veel privacy in de bossen op Ardoer camping de Bosgraaf in Lieren naast Golfbaan De Scherpenbergh.

De Chalet

De chalet naast de golfbaan Scherpenbergh is van binnen 2,85 meter hoog,  12,10 meter lang en 4 meter breed met veel licht door grote raampartijen en een schuifpui in de woonkamer. 

De chalet staat op een perceel van ongeveer 350 vierkante meter, tuin met privacy, het geheel is afgescheiden met taxus en laurier. Er is een overkapping van 6 x 3 meter (inclusief sfeerverlichting), een loungeset (in de zomer) en een eettafel met 6 stoelen. Verder is een berging aanwezig van 2 x 3 meter. Rondom het chalet lig er een terras en daaromheen gras en beplanting.

Binnenkant

Er is een grote ouderslaapkamer (2 boxsprings aan elkaar vast) met een grote schuif/kledingkast,  twee nachtkastjes en rond fluweel mos groen kleurig poefje. De kinderkamer is voorzien van een stapelbed met lades en een bankbed met lades. Mooie badkamer, wc apart. Hoogglans witte keuken met vaatwasser, oven, koelvriescombinatie. Bestek, servies en pannen is  in ruime mate aanwezig. Woonkamer met witte ronde eettafel, 5 zwarte eetstoelen en hoekbank met bijzet tafeltjes. Grote TV, ronde fluweel poef, hoge kunstplant en sfeer lamp, decoratie e.d.. De chalet heeft een luxe sfeer door de veel mooie grote fluwelen sierkussens.

Fotogalerij